Företaget Produkter Kurser Kontakt Galleri
Startsidan

Tält och vindskydd


Tipi
Tipin är hämtad från Nordamerikas indianer. Ett enkelt hem som skyddar mot väder och vind och är lätt att flytta om man måste byta boplats. Nu erbjuder tipin en bra plats för grupper att gömma sig under regniga och blåsiga dagar. Den är också så rymlig att man kan ha en eldstad inuti med en värmande eld där man också kan laga mat. Medföljer gör också ett innertält som skyddar mot blåst och ventilerar ut rök bättre. Slanor till ställningen medföljer ej. Allt tyg är ekologiskt.

Pris:
5 m i diameter 8 000 kr inkl. moms.
7 m i diameter 12 500 kr inkl. moms.

Kanotvindskydd
Ett mycket rymligt och behagligt vindskydd som utan vidare rymmer en grupp på 6-8 personer. Remmar gör att väggar och tak kan justeras så att bästa komfort kan fås. Eldstaden kan också byggas väldigt nära vindskyddet och på så sätt sprida värme in i vindskyddet och underlätta matlagning. Vikten gör att vindskyddet lämpar sig bäst på kanotfärder eller i basläger. Kanotvindskyddet är tillverkat av ekologiskt bomull.

Pris: 6 900 kr inkl. moms.

Litet vindskydd
Det här vindskyddet har samma fördelar som kanotvindskyddet vad gäller inställningsmöjligheter och rymlighet. Det är dock mindre och avsett för 3-4 personer. Taket sluttar också mer vilket gör att det lämpar sig bra på vintern då man lätt kan slå av snö. Vindskyddet är tillverkat av ekologiskt bomull.

Pris: 5 900 kr inkl. moms.

Tarp/tak
En mycket praktisk pryl på ensam- eller parfärd. Den är också värdefull vid regniga måltider. En tarp/tak går alltid snabbt att sätta upp och remmar och öljetter gör att uppsättningen kan varieras mycket. Tyget är av ekologisk bomull.

Pris: 1 200 kr inkl. moms.

För mer information, kontakta Friluftsverkstan.


Tillbaka

Webmaster